Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо лауреата премії “Kochon”, присвяченій боротьбі з туберкульозом

Привітання
24.09.2023

З повагою та гордістю Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет вітає зі значними досягненнями лауреата престижної премії, присвяченій боротьбі з туберкульозом, лікаря з Голої Пристані В’ячеслава МУСАТА!

Під час засідання високого рівня з питань туберкульозу у рамках 78-ої Генасамблеї ООН, що пройшла в Нью-Йорку, українських медиків відзначили премією “Kochon”.

Її отримав в.о. директора Херсонського фтизіопульмонологічного медичного центру В’ячеслав Мусат.

Після повномасштабного вторгнення окупантів В’ячеслав вимушений був виїхати з Голопристанського краю, і зараз він продовжує рятувати життя у надзвичайно складних умовах під постійним ворожим вогнем в Херсоні.

Переможців обирала незалежна комісія за їхні зусилля, стійкість і хоробрість у наданні протитуберкульозних послуг людям України під час війни.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше