Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

УВАГА! На території області з 22 вересня розпочнуться військові навчання

Оголошення
21.09.2021

22 вересня по всій території України розпочнеться стратегічне командно-штабне навчання «Об’єднані зусилля - 2021». Планується переміщення великої кількості військової техніки та особового складу.

Просимо населення дотримуватися заходів безпеки в місцях проведення навчання та зберігати спокій.

Нагадуємо про відповідальність за ведення фото- та відеозйомки військової техніки, режимних військових об’єктів Збройних Сил України та спроби проникнення на їх територію.

Також інформуємо, що в районі проведення навчань, над військовими частинами, об’єктами та полігонами всі прольоти безпілотних літальних апаратів будуть припинені. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності.

Застерігаємо від провокаційних дій поруч з військовими частинами та колонами військової техніки, а також звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб та їхні дії.

Джерело: Херсонська ОДА

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше