Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація про зниклих безвісти не повинна потрапляти до рук ворога

До відома громадян
29.04.2023

Рідні зниклих безвісти хапаються за будь-який шанс розшукати близьких, зокрема публікують дописи в соціальних мережах і телеграм-каналах. При цьому вказують персональні дані, що може нашкодити їхнім близьким.

 

Уповноважений зі зниклих безвісти вкотре закликає дотримуватися елементарної інформаційної безпеки. Зокрема, не виставляти фото у військовій формі, не вказувати номери частин, звання та решту персональних даних.

 

Також звертаємося до представників медіа. Не публікуйте особисті дані зниклих безвісти. Не допомагайте ворогові збирати інформацію про наших захисників!

 

Ті ж, хто втратив зв’язок із рідною людиною, не зволікайте, зверніться до Уповноваженого та решти відомств.

 

Нагадуємо, родичі зниклих безвісти повинні дотримуватися конкретного алгоритму дій. Ознайомитися з ним можна за посиланням.

 

🇺🇦 Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше