Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підбиваємо підсумки ще одного тижня героїчного протистояння українців російським окупантам

Сьогодення
24.09.2023

Ці дні з робочими візитами Олексій Кулеба був в Херсонській, Дніпропетровській, Одеській та Запорізькій областях. 

На Одещині провели засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Область сьогодні важливий логістичний вузол країни. Проговорили з громадами актуальні проблемні питання. Разом напрацювали конкретні рішення. 

В деокупованих громадах Херсонщини триває ініціатива Президента «Пліч-о-пліч». Масштабується проєкт, відновлення стартує ще в 76 населених пунктах - в будинках вже проведені експертизи.

В Запорізькій області взяв участь у форумі «Реінтеграція громад». Важливий обʼєднуючий захід на шляху до нашої спільної перемоги. Також з керівництвом області напрацювали важливі рішення щодо освітнього процесу в області.

Дніпропетровщина. Важливе питання щодо відновлення повноцінного якісного водопостачання в регіоні. Маємо перші результати, синхронізовано працюємо далі.

В усіх областях Олексій Кулеба провів наради з військовими та керівництвом регіонів і міст. Безпека людей, оборона територій – на першому місці.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше