Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Хвилиною мовчання вшановуємо пам'ять загиблих голопристанців внаслідок збройної агресії та терактів російської федерації проти України та проти мирних мешканців Голопристанської МТГ

Сьогодення
30.09.2023

День 24 лютого 2022 року назавжди запам'ятається як одна з трагічних сторінок історії сучасної України та нашої громади. Тоді ворог віроломно увірвався в наш дім, у життя кожного жителя Голопристанської громади.

Жертвами повномасштабного російського вторгнення в незалежну та вільну Україну стали як дорослі, так і діти, які після 24 лютого 2022 року та 6 червня 2023 року залишилися без даху над головою, змушені були покинути рідні домівки, були депортовані, замордовані чи вбиті окупантами.

Вшануємо світлу пам'ять мирних громадян Голопристанської МТГ, які загинули унаслідок збройної агресії та терактів російської федерації!

Вшануємо світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту нас із вами!

Жоден військовослужбовець Голопристанщини, який віддав життя на полі бою, не має бути забутим.

Наша громада відчула цей біль втрати – сльози матерів, дружин та дітей. Прощаючись із загиблими воїнами Голої Пристані, або сел нашої громади, ми говоримо «Герої не вмирають!», бо поки ми їх пам'ятаємо, вони живуть у наших серцях.

Зупиниться на хвилину та в тиші подумайте про всіх полеглих в цій війні: військовослужбовців та цивільних мирних жителів громади.

Вони назавжди в наших серцях. Вони частина хороброї нації. Частина перемоги України! Кожен загиблий продовжує жити в серцях кожного голопристанця!Вічна пам'ять!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше