Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На базі Гуманітарного хабу у м.Кривий Ріг відбулась перша зустріч спеціалістів Херсонської обласної служби зайнятості з ВПО Херсонщини

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
18.04.2024

Завдячуючи спільній підготовчій роботі членів гуманітарного хабу: Голопристанської міської військової адміністрації, Іванівської, Хрестівської та Чаплинської сільських військових адміністрацій, а також фахівців Херсонської обласної служби зайнятості, для близько 20 відвідувачів хабу було проведено семінар-тренінг «Орієнтири на шляху до бажаної роботи». 

  • Присутні дізналися як обрати роботу до душі та отримали покрокову інструкцію з техніки пошуку роботи. 
  • Ознайомилися із корисними онлайн-сервісами, освітніми та бізнес-можливостями служби зайнятості, які допоможуть в професійному розвитку та зростанні.
  • Всім бажаючим були надані фахові індивідуальні консультації з питань працевлаштування.

Робота в даному напрямку Херсонською обласною службою зайнятості на базі Гуманітарного хабу продовжуватиметься і надалі.

До відома: захід пройшов в рамках Меморандуму про співпрацю між Херсонським обласним центром зайнятості та Голопристанською міською військовою адміністрацією Скадовського району Херсонської області.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше