Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Уряд запустив єдиний онлайн-майданчик для допомоги українцям, постраждалим внаслідок війни www.help-platform.in.ua

Психологічна допомога під час дії воєнного стану
17.03.2023

Наразі на платформі зібрані всі ключові служби, що надають українцям психологічну, юридичну та соціальну допомогу. Крім того, на сайті є буклети та інформаційні матеріали, щоб допомогти громадянам розпізнати негативні наслідки насильства та вчасно впоратися з ними.

Всі сервіси є перевіреними, конфіденційними та безоплатними.

«Бути поруч і надавати громадянам надійну, всебічну підтримку — головна мета медичної системи і всіх наших медиків. Ми адаптували роботу під виклики воєнного часу, запити суспільства, зорієнтувавши функціонування усіх наших закладів, щоби надати медичну й психологічну допомогу кожному та кожній, хто зазнав тортур і насильства. Нашу роботу ми координуємо з іншими міністерствами, громадськими організаціями і міжнародними партнерами задля максимально швидкої і ефективної реакції на нові виклики, які в умовах війни виникають щодня. Наше завдання і відповідальність допомогти українцям зберегти і зміцнити свій психологічний ресурс. Відновимо людину — людина відновить все», — підкреслила на презентації платформи заступниця міністра охорони здоров’я України, Ірина Микичак.

Платформа допомоги врятованим www.help-platform.in.ua створена за ініціативи Офісу Віцепремʼєрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

Джерело: Міністерство охорони здоров'я України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше