Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

УВАГА! Відновлено декларування

До відома громадян
16.10.2023

12 жовтня 2023 року набрав чинності Закон України № 3384-ІХ, яким відновлено декларування.

Дуже важливо зафіксувати дату набрання чинності Законом, адже саме від неї відраховуються всі строки, пов’язані з відновленням декларування.

Щорічні декларації за 2021-2022 роки необхідно подати до 31 січня 2024 року, а за 2023 рік – вже у звичний для всіх декларантів строк – до 31 березня 2024 року включно.

Для низки осіб відтерміновано обов’язок подачі декларацій – їм потрібно буде це зробити не пізніше 90 днів після зміни умов, які надають право на відтермінування. 

Насамперед йдеться про військових, причетних до оборони країни, осіб, які перебувають на окупованих територіях або де ведуться активні бойові дії, тих, хто перебуває на лікуванні внаслідок поранення тощо. Відтермінування стосується також членів сімей зазначених осіб.

НАЗК відкриє публічний доступ до Реєстру 10 грудня 2023 року з урахуванням безпекових заходів.

Детальніше читайте на сайті НАЗК за посиланням або дивіться в записі брифінгу.

Радимо ретельно підготуватися до заповнення декларації. 

Відповіді на всі запитання ви можете знайти у Базі знань НАЗК, а отримати додаткову консультацію направивши офіційного листа на електронну пошту info@nazk.gov.ua або за телефоном контакт-центру (044) 200-06-94.

Джерело: Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше