Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Національна заслужена КАПЕЛА БАНДУРИСТІВ України приїзжає з концертом в Голу Пристань

Анонс
01.09.2021

Концерт відбудеться в понеділок
6 вересня о 17:00
в Голопристанському міському Палаці культури «Сузір’я».

Кожен виступ Національної заслуженої КАПЕЛИ БАНДУРИСТІВ України вражає своїм внутрішнім духом нескореності та прагнення до самобутності, самодостатності – риси, яка завжди була, є і буде ознакою великих народів світу.

КАПЕЛА БАНДУРИСТІВ – це новітній синтетичний удосконалений вид українського кобзарського мистецтва творить своє неповторне мистецьке буття.

Найкраще звучання чоловічих голосів свідомих українців – кращих синів свого народу – в поєднанні з блискучим віртуозним акомпонементом бандур, виконання складних творів на рівні кращих зразків світової класики, що при тому базуються на глибинній національній основі, філігранна відшліфованість кожного номера, величний повчальний, драматичний характер творів поєднаний з іскрометним гумором, елементами сучасного веселого шоу, козацьке характерництво – не може не вражати, не заворожувати глядачів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше