Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо долучитись до акції «Вишивана Херсонщина»

Оголошення
18.04.2024

Проєкт-акція започаткований Департаментом реалізації гуманітарної політики ХОДА за підтримки Херсонської військової адміністрація до Дня вишиванки (16 травня 2024 року).

Запрошуються усі майстри для того, щоб вишити нитками чи бісером серветку, або панно, або картину із зображенням таких символів, як Герб і Прапор України, калину, різноманітні українські орнаменти, надписи зі слів «Україна», «ЗСУ», назви рідного населеного пункту із зображенням відомої у ньому споруди.Це також можуть бути браслети з бісеру чи вишивки та інші вироби ручної роботи, які підкреслюють нашу українську національну ідентичність!

Акція триватиме до 10 травня

Після завершення збору буде проведена виставка отриманих робіт, відзначаться найкращі роботи і всі вироби будуть передані захисникам і захисницям, які на передовій боронять нашу Херсонщину!

Деталі читайте в інфографіках.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше