Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Досвід ветеранів вартий поваги!

Психологічна допомога під час дії воєнного стану
27.03.2024

Ветеран Сергій Полосін отримав три поранення і чергову контузію. «Поток гарячого повітря, як дракон дихнув – опік, і все», – згадує військовий.

Що робити після повернення до цивільного життя? Головне, не замикатись в собі. Не дати собі можливість стати «потєрпєвшим».

«Якщо ти сфокусований побачити якусь красу – ти будеш бачити її скрізь. Коли ти цю красу помічаєш, вона робить твоє життя більш яскравішим», – ділиться досвідом ветеран.

На сторінці зібрана корисна інформація та контакти перевірених надавачів послуг для зручності у поверненні до життя після служби.

Ми всі, безперечно, пишаємося нашими захисниками, радіємо їхнім перемогам, надихаємося їхньою стійкістю. Коли зустрічаємо військових або хочемо подякувати ветеранам, емоцій буває через край, та варто пам’ятати, що перед нами — воїни, які гідно виконували свій обов’язок та ризикували життями.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше