Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Учні Голопристанщини взяли участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно! 2024»

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
22.04.2024

В дистанційному режимі у Голопристанському ліцеї №2 пройшов шкільний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно! 2024»

Беручи участь у заході, учні проявили цілеспрямованість, сміливість, самостійність, креативність, стійкий інтерес до обраного напряму творчості.

Існує думка, що безталанних дітей не буває. Все залежить від того, в яких умовах вони зростають, виховуються, наскільки уважні до дитячих здібностей батьки й вчителі. 

Дякуємо ліцеїстам та їх батькам за яскраві роботи та бажаємо подальших творчих звершень у галузі науково-технічної творчості.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше