Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Окупований Кримський півострів — постійне джерело загроз від рф

Спротив триває
30.03.2024
  1. рф перетворила окупований Крим на військову базу, а цивільне населення півострова використовує як живий щит та “гарматне м’ясо”, незаконно мобілізуючи українських громадян на війну.
  2. рф використовує окупований півострів для міжнародної ескалації.
  3. рф використовує територію окупованого Криму для дистрибуції агресії, небезпеки та порушення міжнародного права.
  4. Через окупацію Чорне й Азовське моря зараз заблоковані для світу, що становить загрозу для всього Азово-Чорноморського регіону, перетворивши Азовське море на своє внутрішнє озеро.
  5. Деокупація Кримського півострова посилить безпекову складову в Азово-Чорноморському регіоні.
  6. Україна відкрита до співпраці з міжнародними організаціями та країнами, які прагнуть допомогти звільнити Крим і підтримують нашу територіальну цілісність.

Нагадуємо, що з 20 лютого і до кінця 2024 року триває Інформаційна кампанія «СПРОТИВ ТРИВАЄ» приурочена до 10-річчя спротиву окупації Криму.

Метою цієї інформаційної кампанії – привернути увагу суспільства до теми окупованого Криму та інших тимчасово окупованих територій, розповісти про спротив громадян України в Криму, показати зв’язок материка та півострова, інших ТОТ з вільною Україною.

#СпротивТриває

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше