Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанський міський голова ОЛЕКСАНДР БАБИЧ вже два роки знаходиться у полоні

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
28.03.2024

Після початку повномасштабного російського вторгнення й окупацію Херсонської області протягом місяця очільник Голопристанської міської територіальної громади Олександр БАБИЧ продовжував виконувати свої обов’язки й піклуватися про місто та села громади: щоб запобігти мародерству та диверсіям організував патрулювання Голої Пристані, не зважаючи на присутність окупантських БТРів з озброєними російськими військовими; відповідав на звернення містян; організовував постачання продуктів до магазинів, в яких вже закінчувалися запаси...

Олександр Володимирович до останнього залишався з громадою в місті та не зрадив країні, своїй громаді, своїм ідеалам, цінностям, принципам, патріотизму та совісті!

28 березня 2022 року його цинічно викрали прямо з дому окупанти-терористи, він і досі знаходиться в полоні рф під психічним та фізичним тиском.

Для жителів Голопристанської МТГ він є прикладом справжнього патріота своєї країни.

Аби підтримати ув'язненого російськими окупантами очільника Голопристанської громади Олександра БАБИЧА жителі громади, хто знаходиться на підконтрольній території, неодноразово збирались на мітинги та приймали участь в акціях на підтримку цивільних ув’язнених, які за свої патріотичні переконання зараз перебувають у російських в’язницях – заявляючи українцям і всьому світові про зухвале порушення міжнародних прав людини російською федерацією, закликаючи до активних дій щодо звільнення викрадених українських патріотів на окупованих територіях.

Голопристанщина чекає на звільнення від окупантів та плекає надію й вірить в звільнення Олександра БАБИЧА.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше