Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Служба у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю інформує
03.12.2021

Під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка відбулась 03 грудня  2021 року, органом опіки та піклування виконавчого комітету міської ради  було розглянуто 15 питань, а саме: надано дозвіл на укладання договору дарування житлового будинку за умови, що в ньому зареєстровані малолітні діти, встановлені дні та години спілкування батьків з їх малолітніми дітьми, розглянуто питання надання висновку до Голопристанського районного суду про позбавлення батька батьківських прав відносно його малолітньої дитини, про припинення перебування у прийомній сім’ї дитини, позбавленої батьківського піклування, надання дозволу на роз’єднання батьківських зв’язків між рідними сестрами, питання реєстрації новонародженої дитини, яку батьки залишили у пологовому будинку, про продовження перебування у патронатній родині дітей, сім’я яких перебуває у складних життєвих обставинах, про неналежне виконання батьками своїх батьківських обов’язків та постановку їх на облік як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах, відібрання малолітніх дітей у матері у зв’язку з тим, що їх життю та здоров’ю загрожує небезпека, з послідуючим позбавленням матері батьківських прав.

Всі рішення прийняті з урахуванням прав та законних інтересів дітей, що проживають на території Голопристанської міської об’єднаної територіальної громади.

Наталя Майданюк, секретар комісії, головний спеціаліст служби у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю виконкому міської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше