Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Служба у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю інформує
16.09.2021

Під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка відбулась 16 вересня 2021 року, органом опіки та піклування виконавчого комітету міської ради  було розглянуто 14 питань, а саме: надано 3 дозволи на укладання договору дарування житлових будинків на ім’я дітей та дозвіл на укладання договору розподілу спадкового майна, розглянуто 3 питання неналежного виконання батьківських обов’язків матерями відносно їх дітей та взяття їх на облік як родин, що перебувають у складних життєвих обставинах, питання надання висновку про доцільність бути опікуном малолітньої дитини, розглянуто повідомлення про дитину, яка постраждала від жорстокого поводження або стосовно якої існує загроза його вчинення, питання про надання до Голопристанського районного суду висновків про доцільність або недоцільність позбавлення батьківських прав батьків відносно їх дітей та визначення місця проживання дитини.

Всі рішення прийняті з урахуванням прав та законних інтересів дітей, що проживають на території Голопристанської міської об’єднаної територіальної громади.

Наталя Майданюк, секретар комісії, головний спеціаліст служби у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю виконкому міської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше