Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зеленський скликає РНБО, в Україні буде запроваджено воєнний стан

До відома громадян
24.02.2022

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що президент Володимир Зеленський терміново скликає РНБО, в Україні запровадять воєнний стан на тлі нової агресії РФ.

Звернення Президента можна переглянути на його сторінці у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/100007211555008/videos/910863176253384/

До цього Украерорух повідомив, що повітряний простір над Україною закрили через високий ризик авіаційної безпеки для цивільної авіації.

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що глава Кремля Володимир Путін розпочав повномасштабну війну проти України, по українських містах тривають удари. За словами радника глави МВС України Антона Геращенка, було здійснено ракетні удари «по центрах військового управління, аеродромах, військових складах, Києву, Харкову, Дніпру». Він також повідомив про удари з Градів та артилерійські обстріли з боку РФ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше