Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працівники Голопристанської МВА та виконкому освоюють нові будівельні норми для захисних споруд цивільного захисту

Сьогодення
19.10.2023

18 жовтня 2023 року посадові особи Голопристанської міської військової адміністрації та виконавчого комітету міської ради прийняли участь в онлайн-заняттях з питань застосування вимог з проектування та будівництва захисних споруд цивільного захисту (у зв’язку з набранням чинності з 01 листопада 2023 року нових будівельних норм – ДБН В.2.2-5:2023 «Захисні споруди цивільного захисту»).

В ході занять представниками Головного управління ДСНС України у Херсонській області та Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області були надані роз’яснення щодо застосування вимог зазначених норм для об’єктів різного призначення, у тому числі закладів освіти, дошкільних навчальних закладів, об’єктів з масовим перебуванням людей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше