Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся захід організований Громадською організацією «Лабораторія журналістики суспільного інтересу» (ЛЖСІ)

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
23.07.2024

19 липня в м.Миколаєві відбувся захід організований Громадською організацією «Лабораторія журналістики суспільного інтересу» (ЛЖСІ), яка реалізує в Україні «The Reckoning Project: Ukraine testifies» («Свідчить Україна») (https://www.thereckoningproject.com/)  – міжнародний проєкт групи журналістів, дослідників, аналітиків і юристів, що збирають докази воєнних злочинів в Україні. Темою зустрічі 19 липня була колаборація і співіснування людей один з одним, переживши різні досвіди під час окупації. В заході взяли участь представники медіа, правники, релігії, військових адміністрацій та місцевого самоврядування.

Також присутня була й делегація з Херсонщини. Кожен учасник мав можливість поділитися пережитим, а також висловити своє бачення в питаннях, які виникають в сьогоденні в окупованих та прифронтових громадах. На завершення учасники заходу отримали від організаторів книгу "Найстрашніші дні мого життя", в якій зібрані та задокументовані журналістами The Reckoning Projectта жахливі події війни.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше