Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Різдвом Христовим, Голопристанська громадо!

Привітання
07.01.2023

🕊️Мирного неба над головою та тепла: вітаємо з Різдвом Христовим, Голопристанська громадо!

 

Цьогоріч наші свята з сумним присмаком війни та зі звуками вибухів, а не зі святковими дзвонами, з ворожимими «птахами» у небі, де мають літати янголи...

💙Але ми — сильні, ми незламні, бо маємо Віру! 💛 І ми обов’язково переможемо!

 

✨Нехай це свято наповнить наші серця життєдайною силою та всеперемагаючою любов’ю, принесе у кожну оселю родинне тепло, щедро обдарує міцним здоров’ям та Господньою ласкою.

 

Нехай щира молитва тих, хто саме сьогодні збереться за родинним столом, зігріє кожного, у кого забрали домашній затишок. І кожного, хто його боронить.

🌟Нехай ця зірка Різдва світить та оберігає кожного воїна, що зараз ціною власного життя захищає нашу Україну.

 

Бажаємо всім й надалі сил, наснаги і віри, чистоти душі та думок, хай виправдаються всі очікування і здійсняться найзаповітніші мрії, щоб повернулися додому звільненої Голопристанщини всі, хто був змушений його покинути через війну.

 

Нехай у ваших домівках панують мир, злагода та добробут, а на нашій землі – ПЕРЕМОГА та процвітання.🇺🇦

 

🌟Христос народився! Славімо Його!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше