Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Особистості
20.02.2022

Шановна громадо! Цього дня ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності, які в «спекотні» лютневі дні 2014 року відстоювали краще життя для своїх дітей, своєї сім’ї, своєї держави, європейське майбутнє України та віддаємо данину пам’яті і поваги великій людській, громадянській і національній відвазі, силі духу, стійкості громадян, завдяки яким було змінено хід історії нашої держави.

Ми маємо постійно пам’ятати про непросту історію нашої держави та її патріотів, вшановувати наших Героїв, які віддали своє життя заради майбутнього українців, Героїв, які відстоювали і відважно відстоюють незалежність нашої країни для забезпечення нашого права жити у вільній та незалежній країні.

Слава Україні! Героям слава!

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше