Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем вишиванки, Голопристанська громадо!

Привітання
18.05.2023

В умовах війни з країною-агресором та надзвичайної консолідації українського суспільства День вишиванки в Україні є ще одним приводом заявити про те, що ми – українці, вільний народ незалежної держави!

 

Кожен українець в будь-якому куточку світу в цей день з гордістю одягає вишиванку та показує, що пам'ятає, любить, шанує і розвиває те, що рідне кожному з нас. На внутрішньому розумінні цінність вишитої сорочки – це невід’ємна складова нашої культурної спадщини, що єднає українців крізь простір і час.

 

Вишиванка – це документ українського народу, це наш оберіг, духовна броня українців, це одяг вільних.

 

У мирний час ми влаштовували флешмоби, фотосесії та концерти. Зараз, в умовах воєнного часу, кожен з нас може вдягти вдома вишиванку і зустріти торжество в колі сім'ї. Зберігаймо та плекаймо наші традиції разом!

З вірою в перемогу! З любов'ю до України та української культури!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше