Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем Соборності України

Привітання
22.01.2022

Шановні жителі Голопристанської громади!

22 січня 1919 року здійснились віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України – на Софійському майдані Києва було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що ознаменував собою єдність прагнень багатьох поколінь щодо створення цілісної незалежної соборної української держави.

День Соборності України – свято єдності нації, яке дає усвідомлення, що кожен українець – невід’ємна частина вільної, незалежної, суверенної держави, визнаної світовою спільнотою. Кожен з нас несе велику відповідальність за збереження цих найбільших цінностей країни.

Що нам треба робити сьогодні, щоб жити у країні наших мрій? Впевнений, головне завдання кожного з нас – не залишатися осторонь важливих соціально-політичних процесів, робити свій посильний внесок у розбудову України, дбати про гідне виховання підростаючих поколінь, наповнювати кожний день свого буття змістом, ставити перед собою амбіційні цілі і впевнено досягати їх. Важливо, щоб ідеали державної єдності, свободи і людської гідності, що у всі часи були в пріоритетах наших пращурів, і сьогодні становили фундамент української державності і демократії. Всі ці складові, впевнений, є запорукою розквіту української держави, підвищення добробуту людей. Будемо ж з вами творцями власної долі та розбудовниками нашої країни!

Від душі бажаю всім нам любові до рідної землі, миру, добробуту, мудрості, натхнення, впевненості у власних силах, піднесеного настрою і вдачі. Хай всім щастить!

Зі святом вас! Із Днем Соборності України!

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше