Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанщина відсвяткувала ювілей Незалежності України

Події
25.08.2021

24 серпня на головній сцені міста, що на набережній, відбулися святкові урочистості і концертна програма з нагоди 30-річчя Незалежності України. Треба сказати, що організатори заходу доклали багато зусиль для того, щоб зробити програму максимально насиченою різними розвагами, конкурсами, щоб заохотити велику частину гостей свята до участі в ній: діти малювали кольоровою крейдою на асфальті тематичні графіті, відбувся конкурс дитячих малюнків і фотографій «Мальовнича Україна – Голопристанський мій край!».

Родзинкою ж концертної програми став конкурс серед дівчат «Дівоча коса – українська краса!», котрий нагадував через дефіле «Купальську красуню», проте цього разу зовсім юні україночки мірялися власними косами – у кого вона довша, товща і найуквітчаніша.

Зі словами привітань до мешканців громади звернувся і голова Олександр Бабич. Очільник ТГ висловив сподівання на те, що держава у найближчому майбутньому стане на курс зміцнення і процвітання. Благочинний Голопристанського округу протоієрей Володимир відправив молебень за Україну біля каплички Миколая Чудотворця, а посадовці на знак шани поклали квіти до меморіалів Героїв Небесної сотні, загиблих воїнів АТО, а також до пам’ятника Кобзареві.

Також Олександр Бабич нагородив жителів Голої Пристані за активну життєву позицію та спасіння людського життя Оксану Матвєєву, Наталю Міщенко, Кирила Мокляка. Почесними грамотами міського голови відзначені С.В. Гаврик, А.В. Литвиненко, А.М. Настасієнко, В.В. Пєшков.

Виступали місцеві виконавці і колективи: Юлія Решетило, Інна Філіппова, Володимир Мякота, Олександр Чумаченко, Ельвіра Ротонос, Ксенія Вихристенко, Аріна Романенко, хореографічний ансамбль «Сюрприз», народний аматорський академічний хор Голопристанського МПК «Сузір’я», народний ансамбль народної пісні «Україночка», народний духовий оркестр МПК «Сузір’я». Феєричним фіналом концертної програми став виступ голопристанського гостя з Ізраїлю Анатолія Клімова, котрого кілька разів просили на біс.

Переможницями конкурсу «Дівоча коса – українська краса!» стали:

1) в номінації «Найдовша коса»:

І місце – Софія Третяк та Вікторія Пшенічна (довжина коси у обох переможниць 95 см);

ІІ місце – Любов Совершенна та Діана Думанян (довжина коси у обох переможниць 81 см);

ІІІ місце – Поліна Філіпова та Вікторія Жиліна (довжина коси у обох переможниць 74 см);

2) в номінації «Найтовща коса»:

І місце – Діана Думанян (товщина коси 14 см);

ІІ місце – Софія Третяк та Вікторія Пшенична (товщина коси у обох переможниць 13 см);

ІІІ місце – Анастасія Карп та Марія Блакитна (товщина коси у обох переможниць 10 см);

3) в номінації «Найуквітчаніша коса»:

І місце – Вікторія Жиліна;

ІІ місце – Діана Думанян;

ІІІ місце – Валерія Чала;

4) в номінації «Глядацькі симпатії» – Жакуліна Єва та Валерія Чала.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше