Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Голій Пристані на Алеї Героїв вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави

Події
28.08.2021

Сьогодні (28 серпня 2021 року) в місті Гола Пристань на Алеї Героїв відбулося вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Виконавчий комітет Голопристанської міської ради на чолі з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Світланою Лінник та Галиною Богдановою разом з керівниками комунальних закладів урочисто поклали квіти біля пам’ятних знаків Героїв Небесної Сотні і Загиблим за незалежність та волю України.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших співвітчизників, які загинули в російсько-українській війні на сході.

Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну та хто сьогодні боронить нашу державу в зоні проведення Операції Об’єднаних сил!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше