Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всеукраїнський конкурс учнівської молоді «Космічні фантазії»

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
25.01.2022

Упродовж грудня 2021 року на базі Голопристанського міського Центру дитячої та юнацької творчості відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу учнівської молоді «Космічні фантазії». На конкурс були надані творчі роботи здобувачів освіти Голопристанської ЗОШ №1, Голопристанської гімназії, Голопристанської спеціалізованої школи, Голопристанської ЗОШ №4, ОЗО «Новозбур’ївська школа №1», Новозбур’ївського закладу базової та дошкільної освіти №2, ФОЗО «Новозбур’ївський заклад базової та дошкільної освіти», Кардашинської ЗОШ, Малокопанівської ЗОШ, Великокардашинської ЗОШ, Гладківської ЗОШ, Таврійської ЗОШ, КЗПО «Голопристанський міський Центр дитячої та юнацької творчості».

Конкурс «Космічні фантазії» дає можливість учням проявити фантазію, втілити творчі ідеї під час вивчення Землі, космосу, космічних транспортних засобів тощо. У своїх роботах учасники конкурсу втілили свої уявлення про космос, прибульців, космічну техніку, планети, Всесвіт. Надані роботи були представлені в різних техніках: малюнки, виконані за допомогою акварелі, гуаші, акрилової фарби, олівців, у стилі гратаж та графіки; об’ємні та пласкі аплікації – із пластиліну, фоамірану; іграшки – з пап’є-маше, фоамірану, тканини; панно – з ґудзиків, фетру. Більшість робіт зроблено з творчо перероблених підручних матеріалів.

Найкращі роботи (в кількості 81) були відправлені в КЗ «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Херсонської області для участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу. Бажаємо перемоги!

Олена Крісанова.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше