Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Юні майстри закладів освіти Голопристанської громади беруть участь у Всеукраїнському конкурсі «НОВОРІЧНА КОМПОЗИЦІЯ»

Події
14.12.2021

Ось і завершився міський етап Всеукраїнського конкурсу «НОВОРІЧНА КОМПОЗИЦІЯ» в якому брали участь юні умільці нашої громади: КЗПО «Голопристанський міський Центр дитячої та юнацької творчості», Голопристанської гімназії, Голопристанської спеціалізованої школи, Голопристанських закладів: ЗОШ № 1, ЗОШ № 4; ОЗО «Новозбур’ївська школа № 1», Новозбур’ївського закладу базової та дошкільної освіти № 2, ФОЗО «Новозбур’ївський заклад базової та дошкільної освіти», Великокардашинської ЗОШ, Кардашинської ЗОШ, Малокардашинської ЗОШ, Таврійської ЗОШ, Гладківської ЗОШ, Старозбур’ївської ЗОШ, Малокопанівської ЗОШ.

Представлені новорічні композиції вражають своєю оригінальністю, яскравістю, новими креативними ідеями.

В роботах використано багато природного матеріалу: хвойні гілочки, шишки, кора та гілочки з дерев, мох, пробка тощо. Зимовими та затишними були композиції з будиночками, веселими і святковими – поробки з ялинками та сніговиками, об’ємними та гарними – новорічні віночки.

Кожна робота уявляє собою певний витвір мистецтва, яким із задоволенням, можна прикрасити свою домівку.

Вісімдесят шість найкращих робіт юних майстрів закладів освіти Голопристанської ТГ направлено до КЗ «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради для участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу.

Олена КРІСАНОВА

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше