Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проектах містобудівної документації

Громадські слухання
31.12.2021

Шановні жителі Голопристанської міської територіальної громади!

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проектах містобудівної документації детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність таких громадян: Артюшевського В.В., Біленка В.Д., Бойчука В.В., Власенка А.А., Гарковенка Д.Ю., Гарковенко К.С., Дворецького Я.В., Кириченка Р.А., Коник О.О., Марухненко А.Ю., Мищенко О.А., Наумович Н.Л., Нежинської О.Л., Пласкального С.А., Руденка О.В., Суханової М.В.

Місце ознайомлення з проектом містобудівної документації –
веб-сайт Голопристанської міської ради.

Строки ознайомлення з проектом ДПТ –
з 20 грудня 2021 року до 20 січня 2022 року включно.

Виконавчий комітет Голопристанської міської ради інформує, що 24 січня 2022 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться громадські слухання з приводу обговорення проектів містобудівної документації.

  1. «Детальний план території частини існуючого кварталу садибної забудови села з метою удосконалення планувальної структури та визначення параметрів забудови земельної ділянки щодо відведення під садибну забудову, у власність гр. Артюшевському Вадиму Валерійовичу, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, орієнтовною площею 0,2500 га, за адресою: вул. Центральна, б/н (біля будинку №346-А), с. Таврійське, Херсонської області».
  2. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Біленку Володимиру Дмитровичу, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Виноградна, 161-а, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області».
  3. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Бойчуку Вячеславу Віталійовичу, орієнтовною площею 0,2246 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Учбова, б/н, с. Гладківка, Херсонської області».
  4. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Власенку Андрію Андрійовичу, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Шкільна, б/н, с. Мала Кардашинка, Херсонської області».
  5. «Детального плану території частини території с. Великий Клин з метою відведення у власність земельної ділянки гр. Гарковенку Дмитру Юрійовичу, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Молодіжна, б/н, с. Великий Клин, Херсонської області».
  6. «Детального плану території частини території с. Великий.Клин з метою відведення у власність земельної ділянки гр. Гарковенко Катерині Сергіївні, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Молодіжна, навпроти будинку №8, с. Великий Клин, Херсонської області».
  7. «Детальний план території частини існуючого кварталу садибної забудови села з метою удосконалення планувальної структури та визначення параметрів забудови земельної ділянки щодо відведення під садибну забудову, у власність гр. Дворецькому Ярославу Валентиновичу, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, орієнтовною площею 0,2500 га, за адресою: вул. Центральна, б/н (біля будинку №517), с. Таврійське, Херсонської області».
  8. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Кириченку Роману Анатолійовичу, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Люлька, б/н, с. Таврійське, Херсонської області».
  9. «Детального плану території частини території с. Таврійське з метою відведення у власність земельної ділянки гр. Коник Олені Олександрівні, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Центральна, б/н, с. Таврійське, Херсонської області».
  10. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Марухненко Анастасії Юріївні, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Садова, 35, с. Велика Кардашинка, Херсонської області».
  11. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Мищенко Ользі Андріївні, орієнтовною площею 0,2053 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Молодіжна, навпроти будинку №34, с. Велика Кардашинка, Херсонської області».
  12. «Детальний план території частини існуючого кварталу садибної забудови села з метою удосконалення планувальної структури та визначення параметрів забудови земельної ділянки щодо відведення під садибну забудову, у власність гр. Наумович Наталії Леонідівні, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, орієнтовною площею 0,2500 га, за адресою: вул. Лісна, б/н, с. Таврійське, Херсонської області».
  13. «Детальний план території частини існуючого кварталу садибної забудови села з метою удосконалення планувальної структури та визначення параметрів забудови земельної ділянки щодо відведення під садибну забудову, у власність гр. Нежинській Олені Леонідівні, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, орієнтовною площею 0,2500 га, за адресою: вул. Центральна, б/н (біля будинку №474), с. Таврійське, Херсонської області».
  14. «Детального плану території частини території с. Кардашинка з метою відведення у власність земельної ділянки гр. Пласкальному Сергію Анатолійовичу, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Шевченка, 101-б, с. Кардашинка, Херсонської області».
  15. «Детального плану території частини території с. Таврійське з метою відведення у власність земельної ділянки гр. Руденку Олегу Володимировичу, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: пров. Інтернаціональний, б/н, с. Таврійське, Херсонської області».
  16. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Сухановій Марині Вікторівні, орієнтовною площею 0,1800 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Кошового, біля будинку №22, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області».

Детальніше з документацією можна ознайомитись ТУТ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше