Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мешканців Голопристанської громади гостинно запрошує місто-побратим Тернопільщини

Корисне для вимушених переселенців Голопристанської громади
21.06.2024

У рамках співпраці Голопристанської міської військової адміністрації з містом-побратимом Чортків, відповідно домовленостей з першої онлайн зустрічі про співдружність та взаємодопомогу, Чортківська міська об’єднана територіальна громада щиросердно запрошує мешканців Голопристанської міської територіальної громади до міста Чортків, яке розташоване у серці Західної України.

Керівництво міста Чортків звертається до кожного жителя Голопристанської громади:

«Чортків славиться своєю гостинністю, мальовничими краєвидами та багатою історією. Ми впевнені, що наше місто стане для вас другим домом, де ви зможете розкрити свій потенціал та реалізувати професійні амбіції. Ми розуміємо, наскільки важкими є теперішні часи для вас, і хочемо підтримати вас у цей непростий період. Ми бачили відеоролик, який показав, яким стало ваше місто, і ми щиро прагнемо надати руку допомоги. Ми будемо дуже раді бачити вас у нашому місті та з радістю допоможемо вам з працевлаштуванням та житлом», – йдеться в запрошенні.

Вже зараз у Чорткові почав працювати гуртожиток для сімей внутрішньо переміщених осіб (http://surl.li/urepy). Особливістю цього проєкту стало те, що тут облаштували також перукарню і майстерні, де зможуть працювати мешканці.

«Ми розуміємо, наскільки важливо мати відчуття безпеки та стабільності у новому місті. Тому ми готові підтримати вас на кожному кроці цього важливого переходу, надаючи всю необхідну допомогу у пошуку роботи та облаштуванні житла. Чортків – це місто, де кожен зможе знайти свою реалізацію. Ми з нетерпінням чекаємо на вас і віримо, що разом ми зможемо створити світле майбутнє», – звертаються чортківщани до краян Голопристанщини.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше