Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги учасників проєкту «Прихисток»

Оголошення
10.06.2024

За програмою «Прихисток» передбачена компенсація витрат власникам житла у розмірі близько 450 гривень на місяць (14,77 гривні на день) за безоплатне розміщення одного ВПО.

Починаючи з січня поточного року, такі виплати фінансуються Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) згідно з підписаною із Мінреінтеграції угодою.

УВКБ ООН здійснює внутрішній моніторинг реалізації проєкту «Прихисток». Для цього співробітники колцентру організації проводять опитування серед учасників зазначеної програми.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України закликає власників нерухомості та внутрішньо переміщених осіб у разі звернення представників УВКБ ООН приділити їм увагу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше