Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

КП «Гопри-Водоканал» повідомляє про розроблений проєкт інвестиційної програми на 2021-2022 роки

Оголошення
19.08.2021

Комунальне підприємство «Гопри-Водоканал» повідомляє про розроблений проєкт інвестиційної програми на 2021-2022 роки відповідно до Закону України «Про питну воду та питне водопостачання», Наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 19 серпня 2020 року №191 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації», з метою реалізації заходів направлених на безперебійне забезпечення споживачів послугами водопостачання та водовідведення, зниження питомих витрат та втрат ресурсів, а також в подальшому на зменшення собівартості послуг з водопостачання.

До розробленого проєкту інвестиційної програми приймаються пропозиції від споживачів в письмовому вигляді до 8 вересня 2021 року за адресою: КП «Гопри-Водоканал», м. Гола Пристань, вул. Лермонтова, 41, тел. 7-80-80, 7-80-48.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше