Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У путіна немає жодного шансу схилити Україну до капітуляції. Центр стратегічних комунікацій пояснює

На злобу дня
09.10.2023

росія намагається зламати волю українців до спротиву агресії та не гребує засобами для утруднення життя наших громадян.

Минулої зими терористичними атаками на об'єкти енергетичної інфраструктури ворог намагався позбавити українців тепла і світла. Цього року він спробує зробити це знову.

Спільними зусиллями українці витримали всі ворожі атаки. Завдяки подвигу сил ППО, енергетиків, рятувальників, взаємопідтримці та допомозі союзників України, плани ворога були зірвані.

Україна врахувала досвід минулої зими і належно підготувалася до ворожих атак. Українська енергетика адаптовується до російської загрози.

Завдяки союзникам, протягом року вдалося значно посилити українську ППО. Не залишаться також безкарними російські атаки – Україна має сили та засоби для завдання ударів по ворожих об’єктах навіть у глибокому тилу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше