Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"З Днем матері, найрідніші!" – вітають учні Голопристанських ліцеїв

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
14.05.2023

Наші найкращі матусі та бабусі, прийміть вітання від творчих, креативних, талановитих, активних учнів Голопристанського ліцею №2 та Голопристанського ліцею №3 – 4-А класу (класний керівник Фисуненко Наталія Олегівна), 5-А класу (класний керівник Маханько Анастасія Ігорівна), 6-Б класу (класний керівник Федорченко Надія Миколаївна), з Днем МАТЕРІ!

 

Цього дня хочеться подякувати всім матусям на планеті за найкращий дарунок — життя! Любі наші, вітаємо вас з Днем матері, бажаємо душевних сил, життєвої мудрості, ангельського терпіння, жіночого щастя, домашнього затишку.

Це свято особливої душевної теплоти, безкорисливої любові, всепрощення, адже тільки мама має ці якості. Вона, рідна – ангел-хранитель на Землі.

Дякуємо вам за ніжність, турботу, душевність і величезне любляче серце. Ви найрідніші та найулюбленіші жінки на всій планеті.

 

Відео-привітання:

Музичне привітання усім матусям в День матері від Альбіни Галущак.

Відеовітання від 6-Б класу Голопристанського ліцею №3 (класний керівник Федорченко Надія Миколаївна).

Відеовітання 4-А класу Голопристанського ліцею №3 (класний керівник Фисуненко Наталія Олегівна).

 

Творчі художні подарунки та поробки можна переглянути на фотографіях.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше