Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з Днем місцевого самоврядування

Привітання
07.12.2021

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом –
Днем місцевого самоврядування.

В нашій громаді місцеве самоврядування – це старости, міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус, громадські організації та активні мешканці. Діяльність міської влади є відкритою, прозорою та спрямованою на задоволення життєвих потреб мешканців МТГ. Наразі є ще багато завдань, вирішення яких дасть можливість місту та громаді розвиватися, рухатися вперед. І саме органи місцевого самоврядування у їх розв’язанні відіграють важливу роль.

Упевнений, що тільки разом, спільними зусиллями ми зробимо все для того, щоб Голопристанська громада була територією активного розвитку, розбудови та процвітання, успішним прикладом реформи децентралізації.

Бажаю всім наснаги, сил, міцного здоров’я, родинного затишку, добробуту, витримки, оптимізму, нових професійних здобутків та новаторських ідей для процвітання нашого краю!

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше