Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

16 лютого в Україні святкують особливе свято — День ЄДНАННЯ

Привітання
16.02.2024

Події, які пережила і переживає наша нація сьогодні, – єднають нас по-справжньому!

Сьогодні, коли ворог безжально знищує наш народ, наші міста і села, ми, як ніколи повинні бути одним цілим, одним ланцюгом назва якому — ЄДНІСТЬ.

Так, сьогодні ми ЄДИНІ! У бажанні знищити ворога. У прагненні здобути Перемогу. У вірі в наші Збройні Сили. У любові до своєї Батьківщини та до рідної Голопристанщини. У готовності до її відбудови після війни.

З Днем ЄДНАННЯ, Голопристанська громадо! Кожен із нас – Україна. І де б кожен з нас не опинився, пам'ятаймо: ми всі – один народ, ми всі – одна країна! Саме любов до України об'єднує нас і допомагає йти нелегким шляхом до Перемоги.

Тож гуртуймося, не переставаймо дякувати нашим Героям і продовжуймо робити все, щоб в Україні якнайшвидше настав МИР! Працюймо і допомагаймо нашим Захисникам у єдності, яка і є запорукою нашої сили!

Слава Україні! Героям Слава!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше