Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем міста, рідна Гола Пристань!

Голопристанщина в серці
30.09.2023

Традиційно в останню суботу вересня голопристанці святкують День народження-заснування Голої Пристані (цьогорічна дата – 30 вересня). День міста – це не просто свято, це символ єдності, гордості та відзначення багатої історії та культури нашого славного міста – фестивальної столиці Херсонщини.

314-та річниця з Дня заснування міста Гола Пристань через окупацію вже вдруге проводиться онлайн. Другий рік поспіль ми зустрічаємо цей день в шаленому темпі боротьби за нашу свободу і незалежність.

Наше миле й любе місто, знову твоя історія проходить крізь пітьму військових дій, крізь дим вибухів і сльози гопрян. Але ми віримо, що сонце знову яскраво засяє над мирним українським містом, переливаючись відблисками хвиль рідних річки Конки та озера Соляне.

О, Гола Пристань! Сьогодні кожен гопрянин пишається твоєю силою, витримкою та відвагою! Кожен, хто зараз не вдома – тужить та мріє повернутися! Кожен, хто залишився – вірить, що скоро тебе деокупують та перестануть калічити!

Ми й надалі маємо залишатись сильними та згуртованими!

Віримо, що війна закінчиться нашою Перемогою – обов‘язково виженемо окупантів з нашої батьківщини, та будемо насолоджуватися життям в мирній, привітній для кожного, українській Голій Пристані!

Ми заряджені на Перемогу, ми працюємо на Перемогу, і ми обов’язково її здобудемо!

Все буде Україна і МИР буде на нашій землі!

Настане день, коли ми всі знову зберемося «за одним столом», щоб відсвяткувати День міста – у парках і скверах, на набережній чи за родинним столом. Коли повернуться ті, хто зараз йде в атаку на фронті, і ті, кого війна змусила залишити Гопри. Ми обов’язково як слід віддамо шану рідному місту. Гучно, на повну, від душі! Бо ми цього варті.

З Днем міста!

Слава Україні, Слава місту Гола Пристань, Слава стійкому українському народові!

Вистоїмо! Переможемо! Відбудуємо!

#ГолаПристаньВсерці2023

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше