Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з Всеукраїнським днем бібліотек!

Привітання
30.09.2021

Шановні бібліотекарі, прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.

Величезна подяка і вдячність всім працівникам бібліотек за їх самовіддану працю! За те, що продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас.

Бажаю кожному працівнику бібліотечної справи здоров’я, щастя, творчих успіхів, родинного добробуту, вірних друзів та однодумців і повні зали читачів, які люблять і бережуть книги.

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше