Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з Днем міста!

Привітання
24.09.2021

Шановні голопристанці та гості міста! Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування 312-ої річниці з дня заснування Голої Пристані!

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є такі, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є день народження рідного міста. Він об’єднує всіх, кому люба Гола Пристань, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди в місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

Беззаперечно, найбільша цінність нашого міста – це його мешканці: талановиті, щирі, добрі й працездатні, які створюють матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці місто наповнюється життям!

Дякую всім за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду.

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідної Голої Пристані, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити щасливе буття нашого міста заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

Бажаю всім землякам невичерпної енергії, творчого натхнення, життєвих гараздів. Хай наше місто завжди розвивається, серед його жителів панують мир і злагода, взаємна повага та щира довіра, а в кожній родині оселяться затишок, мир, любов і добро!

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше