Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем матері!

Привітання
14.05.2023

Любі матусі та бабусі Голопристанської громади! Сьогодні ваше свято – День МАТЕРІ, найріднішої берегині духовної опори роду!

Саме в цей день, ми згадуємо тих, хто дав нам життя. Цей день – це ще один привід подякувати мамі за любов, турботу і підтримку і сказати вам про те, що матуся – найрідніша та найдорожча людина. Для вас всі квіти і пісні, які є в світі, для вас сонце сяє й виспівують солов'ї!

 

Нелегкі часи переживає наша ненька-Україна, мабуть, найтрагічніші у новітній історії. І саме щоденні молитви українських матерів допомагають їхнім синам і донькам, які воюють на фронті, вистояти і зберегти віру в завтрашній день. Вклоняємося тим, хто дав життя нашим героям і материнською любовью надихають їх на Перемогу. Нехай усі мами дочекаються своїх дітей, які боронять Україну!

 

Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних патріотів своєї держави – Героїв України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. 

 

Низький уклін вам, наші мами, за недоспані ночі, за ніжну колискову, за тепло і невичерпну ласку, за терпіння, витримку і мудрість. 

 

Нехай кожній родині Голопристанської громади це свято принесе тепло, затишок і любов, де будуть виховуватися наші діти – цвіт української нації, які в майбутньому примножуватимуть славу своєї малої батьківщини та творитимуть нову величну історію української держави!

 

Віримо, що незабаром всі повернемося до своїх осель, в Голопристанські краї, в своє місто, село. Обіймемо матусь, бабусь, доньок...

 

Зі святом, МАТУСІ! Будьте щасливими і здоровими на радість своїм рідним! Хай буде мир і щастя на нашій рідній землі! Перемоги нам і миру!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше