Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо переможців учнівських лісництв!

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
19.11.2021

Обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань та учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти відбувся 16 листопада 2021 року на Херсонщині.

Голопристанську міську територіальну громаду представляла команда учнівської виробничої бригади Малокопанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівник – Андрієць Людмила Іванівна, заступник директора з навчально-виховної роботи).

Юні аграрії Анна Назаренко та Ганна Адаменко, учениці 7 класу презентували виставкові експозиції команди; Даніїл Корнієнко, учень 5 класу успішно захищав науково-дослідницьку роботу на тему: «Ефективність випробування добрива про-пребіотика VITAMIN O7 на ріст і розвиток кукурудзи в умовах півдня України».

Команду Малокопанівської загальноосвітньої школи нагороджено грамотами за ІІ загальнокомандне місто, ІІІ місце за захист експериментальної роботи та І місце за конкурс фото з дослідницької роботи.

Крім цього, усі юні члени команди отримали цінні подарунки від організаторів заходу.

Вітаємо команду та їх керівника із достойною перемогою та бажаємо подальших успіхів у роботі.

Олена ГОРДЄЄВА,
директор КЗПО «Голопристанський міський
Центр дитячої та юнацької творчості»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше