Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дорогі земляки, вітаю з Днем захисників та захисниць України!

Привітання
14.10.2021

Дорогі чоловіки та жінки, захисники нашої країни,
вітаю вас із Днем захисників і захисниць України,
який ми відзначаємо у світлий день Покрови Пречистої Богородиці,
а також із Днем Українського козацтва!

Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.

Кожен, хто сьогодні несе нелегку військову службу, приміть щиру вдячність за вірність військовій присязі та патріотизм. В цей день щиросердно зичу вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі. Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. Сьогодні та завжди хай вас оберігає Покров Пресвятої Богородиці!

Слава Україні! Героям Слава!

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше