Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На святкуванні Дня міста відзначили ветеранів бібліотечної справи

Події
27.09.2021
25 вересня під час святкування Дня міста та напередодні Всеукраїнського дня бібліотек в альтанці, в самому «серці набережної», розташувалася святкова Бібліокав’ярня. Але не звичайна, а ювілейна! Адже в цьому році бібліотека-філія з обслуговування користувачів м. Гола Пристань відзначає своє 100-річчя!
За 100 років діяльності книгозбірні змінилося кілька поколінь фахівців, які стали один одному вчителями, наставниками, просто близькими людьми. Незважаючи на те, що у плині часу бібліотека часто змінювала свою назву, статус, завдання, незмінною залишалася мета: залучення населення до книги і читання.
Цього дня працівники бібліотеки влаштували справжнє свято для тих, хто присвятив бібліотечній справі усе своє життя, хто багато років тому переступив поріг бібліотеки і залишив назавжди в ній своє серце, для кого бібліотечна справа стала покликанням. Це наші ветерани: Марія Пантеліївна Ярова, Лідія Юхимівна Любарова, Галина Олександрівна Підпала, Лілія Іванівна Богданова, Лідія Григорівна Горбань, Наталія Павлівна Снєгурова.
Саме ці люди стояли біля витоку створення бібліотечної справи міста і присвятили цій, на перший погляд, простій і тихій, а насправді нелегкій праці своє життя.
Особисто привітав зі святом ветеранів бібліотечної справи міський голова Олександр Бабич. Він вручив пам’ятні подарунки, квіти та Почесні грамоти за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у справу просвітництва, активну громадську діяльність, з нагоди 100-річного ювілею бібліотеки-філії з обслуговування користувачів КУ «Голопристанський міський Палац культури «Сузір’я» та з нагоди відзначення 312-ї річниці з Дня заснування міста Гола Пристань.
Серед виступаючих з привітальним словом були також: М. П. Ярова , колишній директор централізованої бібліотечної системи Голопристанського району, котра майже 20 років свого життя віддала цьому закладу, працівники бібліотеки-філії з обслуговування дітей.
На згадку про свято присутні отримали в дарунок музичні вітання від аматорського ансамблю народної пісні «Україночка» та Сергія Хоменка.
Упродовж всього заходу функціонувала фотосушка, де гості могли переглянути світлини з бібліотечного життя, та книжкові виставки, за чашкою чаю пригадати минулі часи, поговорити про сьогодення та помріяти про щасливе майбутнє нашої бібліотеки.
Колектив бібліотеки-філії з обслуговування користувачів щиро вдячний Голопристанській міській раді, Голопристанському міському відділу культури, туризму та ЗМІ, Голопристанському міському Палацу культури «Сузір’я» за підтримку і допомогу в організації та проведенні свята.
А ще хочемо подякувати нашим відданим читачам. Адже доки у людини є потреба в книзі, доти бібліотека існуватиме, функціонуватиме і розвиватиметься!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше