Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Майже 4,9 мільярда гривень отримали бюджети від доходів жителів Херсонщини

Податкова інформує
14.12.2021

Завдяки оподаткуванню легальних доходів жителів Херсонщини, упродовж січня-листопада цього року до бюджетів усіх рівнів зібрано майже 4,9 млрд гривень податку на доходи фізичних осіб.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, приріст цього платежу до аналогічного періоду минулого року склав більш як 19% або 787 млн гривень.

«Від зазначеної суми понад 3,6 млрд грн податку на доходи фізичних осіб надійшло до місцевих бюджетів регіону. Плюс до січня – листопада минулого року склав 19,5% або 594,5 млн гривень», – констатував Ігор Клим.

До державного бюджету надійшло більш як 1,2 млрд гривень податку, що на 18,5% або 192,4 млн гривень більше, ніж торік.

Варто нагадати, що податок на доходи фізичних осіб є основою місцевих скарбниць. Тож сумлінна сплата цього податку, офіційна зайнятість, належні заробітні плати та легалізація підприємницької діяльності сприятимуть стабільному наповненню бюджетів місцевих громад, з яких фінансуються видатки на розвиток інфраструктури та реалізацію соціально-культурних програм місцевого рівня.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області,
Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше