Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо краян Голопристанської громади з Христовим Воскресінням!

Привітання
05.05.2024

Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет Голопристанської міської ради вітає зі світлим Воскресінням Христовим! 

Бажаємо, щоб ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

Нехай світло Божественної любові зігріває вас та ваші родини і дарує радість Великоднього свята!

У цей величний день ми покладаємо глибоку надію на Бога у перемозі добра над злом, молимо Всевишнього про радість й благодать для найрідніших.

Низький уклін військовим, волонтерам, медикам та всім, хто зараз бореться за Незалежність України, за її свободу. Нехай Господь береже вас! Молимось за кожного, хто невпинно продовжує працювати задля Перемоги України над підступним ворогом. 

Згадуємо у молитві тих, хто перебуває у ворожому полоні, на тимчасово окупованих територіях, хто втратив рідних та близьких, свою домівку.

Нехай світле свято Воскресіння Христового сповнить наші серця добром, радістю та вірою в нашу Перемогу.

Усім бажаємо здоров’я, затишку в родинному колі, благополуччя, оптимізму та впевненості, великого терпіння та мудрості у всьому.

З молитвою в серці та вірою в ЗСУ. Вистоїмо! Слава Україні!

Мирного нам Великодня.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

#Великдень_Голопристанщини_незламної

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше