Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вчителі - волонтери

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
07.08.2024

Останні роки були особливо важкими для багатьох українців, які змушені були покинути свої домівки через військову агресію. Серед тих, хто опинився в нових умовах, є чимало вчителів, які залишили свої школи та учнів на окупованих територіях. Однак, попри всі труднощі, ці сміливі люди не склали руки, а навпаки – стали справжніми героями нашого часу, присвятивши себе волонтерській діяльності.

Вони активно беруть участь у різних проєктах та гуманітарних місіях, організовують навчання дітей-переселенців, надають психологічну допомогу дітям та дорослим, допомагаючи їм подолати стрес і адаптуватися до нових умов, підтримують громади.

Одним із таких благодійних фондів є БФ "Еко-милосердя" Charity Fund Eko-Mercy, Львівська обл., який надає прихисток для ВПО (проживання, харчування, забезпечує всім необхідним), допомагає військовим, співпрацює з волонтерами з Німеччини, Польщі. А також, Вінницька обласна організація товариства Червоного Хреста України та Арт простір «Майстерня добра» (ГО «Полумʼя Надії» ) - це психосоціальна підтримка діткам ВПО.

Робота вчителів-волонтерів є неоціненною, адже вони не тільки продовжують виконувати свою професійну місію, але й стають опорою для багатьох людей у складні часи. Їхня самовідданість і готовність допомагати є прикладом для всіх нас!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше