Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Молодь Херсонщини запрошують долучитись до програми UPSHIFT

Оголошення
11.06.2024

Громадська організація «Потрібні тут» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відкрила другий набір на молодіжну програму UPSHIFT у Південному регіоні – для Херсонської, Одеської та Миколаївської областей. Ця програма допомагає молоді створювати соціально важливі проєкти для розвитку громад.

UPSHIFT – молодіжна програма, яка реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у понад 40 країнах з 1996 року. Програма надає можливість молоді пройти тренінг за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн).

Команди розв’язують проблеми, що стосуються ментального та фізичного здоров’я молоді, інклюзії, освіти, безпеки, екології, IT-освіти, профорієнтації, медіаграмотності, української культури тощо. За допомогою досвідченого/ї ментора/ки, команди учасників крок за кроком досліджують вибрану проблему, вивчають цільову аудиторію та тестують свої ідеї. У результаті апшифтери створюють проєктні ідеї та мають можливість отримати підтримку на їхнє втілення.

Для участі необхідно:

  • сформувати команду з 3-5 учасників/учасниць віком від 14 до 21 року;
  • визначити контактну особу, яка буде вести комунікацію від імені команди;
  • визначити та описати в анкеті проблему, яку команда хоче вирішити (мати готове рішення або проєкт не потрібно – зосередьтеся саме на формулюванні проблеми та її негативних наслідках, які команда хоче подолати).

Заявку необхідно надіслати до 1 липня, 23:59 за посиланням.

В результаті буде відібрано 20 молодіжних команд, які зможуть взяти участь у 4-денному навчальному тренінгу в м. Одеса. Проживання, харчування та проїзд компенсуються коштом організаторів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше