Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Допоки триває війна, життя та майбутнє дітей в Україні щодня під загрозою

Сьогодення
04.06.2024

З початку повномасштабної війни офіс ООН з прав людини підтвердив, що понад 600 дітей загинули і більше 1420 отримали поранення по всій Україні. Однак реальні цифри, ймовірно, набагато вищі. 

Протягом двох років діти з прифронтових населених пунктів провели в бомбосховищах від 3000 до 5000 годин, це 4-7 місяців, що спричиняє стрес і погіршує їхнє життя.

Окрім цих страшних цифр, дитинство в Україні — це ускладнений доступ до освіти, навчання онлайн, що перерване повітряними тривогами та відключеннями електроенергії. Це обмежений доступ до медичних послуг та втрачені можливості для розвитку. 

Діти не мають втрачати час, здоровʼя, рідних та свої життя. Вони всі мають право рости в безпечному та мирному середовищі, де вони можуть розвиватися та реалізувати свій потенціал. Діти завжди мають бути захищені.

Джерело: UNICEF Ukraine 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше