Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Українська армія отримала від платників податків Херсонщини понад 256 мільйонів гривень

До відома громадян
23.09.2021

За січень-серпень 2021 року платники податків Херсонщини перерахували до державного бюджету 256,3 млн гривень військового збору. За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, цей показник перевищив минулорічний на більш як 53 млн гривень або 26%.

Середньомісячні надходження військового збору по області складають 32  млн гривень.

Наразі відзначається стабільна динаміка надходжень податку на підтримку українського війська від представників усіх сфер економіки нашого регіону.

Оскільки військовий збір сплачується з легальних доходів громадян, то визначним фактором такої позитивної динаміки є розширення кола платників цього збору за рахунок проведення рейдів щодо обстеження місць здійснення діяльності суб’єктів господарювання та індивідуально-роз’яснювальної роботи з роботодавцями і найманими працівниками.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше