Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Біда єднає українців по всьому світу!

Події
24.02.2024

Сьогодні в різних містах Німеччини та Ірландії жителі Голопристанської громади взяли участь у мітингах на підтримку України.

Зранку працівники виконавчого комітету та комунальних установ Голопристанської міської ради взяли участь у мітингу в Гарзефельд (Німеччина). Виступили зі словом про Батьківщину, розповіли про місто Гола Пристань, яким воно було до... та яким воно стало зараз... Подякували німецькому народу за прихисток українців й за допомогу, яку вони надають Україні в боротьбі з агресором.

На масштабному мітингу в Гамбурзі відчули небайдужість у виступах перших осіб Німеччини, які все роблять для того, щоб Україні йшло ще більше допомоги як військової, так і гуманітарної.

Гопряни поклали квіти до символічного меморіалу загиблим дітям в Україні та взяли участь в акції плетіння маскувальних сіток й виготовлення окопних свічок.

В містах Ірландії мешканці громади вийшли на мітинги й вшанували хвилиною мовчання загиблих в Україні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше