Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нову інформаційну платформу "UA разом" створять в Україні

Актуально
22.02.2022

Кабінет Міністрів доручив створити єдину інформаційну платформу "UA разом" для забезпечення щоденного інформування населення про стан ситуації безпеки, вжиті заходи щодо зміцнення обороноздатності держави та організацію належної інформаційно-роз'яснювальної роботи про діяльність державних органів з питань забезпечення безпеки громадян.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів №147 від 14 лютого.

Кабмін доручив Міністерству культури та інформаційної політики, центральним органам державної влади, а також за згодою інших зацікавлених органів влади, обласним, Київській міській держадміністраціям, органам місцевого самоврядування, Національній громадській телерадіокомпанії, інформаційному агентству "Укрінформ" та телеканалу "Рада" починаючи з 15 лютого створити єдину інформаційну платформу стратегічної комунікації "UA разом".

Також уряд доручив органам влади 16-20 лютого розмістити банер "UA разом" на регіональних та загальнонаціональних телеканалах, вебсайтах та вебсторінках органів державної влади у соцмережах.

Починаючи з 15 лютого Міноборони, Мінкультури, центральні органи влади мають забезпечити проведення щоденних брифінгів щодо ситуації, що склалася біля державного кордону, та стану справ у Збройних силах України.

Крім того, з 15 лютого доручено організовувати проведення тематичних патріотичних флешмобів у соцмережах.

parlament.ua

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше